Workshop met Enno Voorhorst

Workshop met Enno Voorhorst

Evenementgegevens


Na een aantal workshops met een duidelijk thema, wilden Enno en ik weer samen een workshop organiseren en een aantal enthousiaste reacties en aanmeldingen kwam al binnen nadat de eerste ideeën naar buiten werden gebracht. Omdat de enthousiastelingen uit heel verschillende ‘hoeken’ kwamen, hebben we besloten, niet een speciaal thema aan deze workshop mee te geven, maar simpelweg masterclasses aan te bieden, uitgebreid met samenspel voor en door alle deelnemers en een lezing door Enno.

Gedurende de dag worden er dus masterclasses gegeven waarvoor je je kunt aanmelden als solist, duo, trio etc. of met een ensemble. Speel je samen met niet-gitaristen, dan kun je uiteraard ook meedoen. Een programma met dagindeling volgt kort voor de 23e november.

Kosten : € 60,00 per persoon (incl. koffie/thee & lunch)
Het inschrijfgeld ontvang ik graag uiterlijk 20 november ’19, bijgeschreven op bankrek.nr. NL29ABNA048.67.26.347 t.n.v. Hermine Veltkamp, o.v.v. ‘workshop Enno Voorhorst’ .

LET OP: de masterclasses zijn inmiddels VOLGEBOEKT. Wel is het nog steeds mogelijk aanwezig te zijn bij de lezing van Enno, het ensemblespel en natuurlijk als toehoorder.