Workshop ‘De fijne kneepjes van het samenspel’ door Enno Voorhorst

Workshop ‘De fijne kneepjes van het samenspel’ door Enno Voorhorst

Evenementgegevens


Al jaren speel ik met een aantal gitaristen samen, altijd leuk, vaak met best mooie resultaten, maar soms wordt het nèt niet wat ik eigenlijk zou willen. Qua interpretatie komen we vaak een heel eind, maar soms lukt het niet om qua klankkleur een mooie balans te vinden, ofwel omdat we bijvoorbeeld het stuk misschien niet echt snappen of de structuur niet helemaal helder hebben. Dit en andere dingen waar ik wel tegen aanloop, zijn voor mij aanleiding geweest om Enno (Voorhorst) te vragen een workshop met mij te organiseren rond het thema ‘samenspel’.

Herken je de bovengenoemde ‘obstakels’ of vind je het fijn tips en aanwijzingen te krijgen mbt een bepaald stuk, dan is de workshop met Enno vast iets voor jou. Hoewel de workshop door Enno als gitarist gegeven wordt, kun je uiteraard ook meedoen met andere samenspeelcombinaties dan gitaar.

Gedurende de dag zijn er masterclasses voor de deelnemende groepen en zal Enno het nodige vertellen over samenspel en wat er allemaal bij komt kijken, om tot ècht samenspel te komen.

Wil je deze workshop actief volgen, dan kun je met je duo, trio of ensemble een stuk voorbereiden, wat die dag in een soort masterclass behandeld gaat worden. Uiteraard ben je ook als luisteraar welkom. Zou je mee willen doen, maar heb je bijvoorbeeld geen duo-partner, laat het me dan weten, wellicht kan ik helpen bij het vinden van een ‘wederhelft’.

Datum: zaterdag 24 maart 2018
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Kosten: € 50,00 per persoon
Locatie: Kunstkerkje, Pastoor Loefsweg 1, Velp (NB)

Opgeven voor deze workshop kan tot 20 maart ’18 per telefoon (06-51 999 396) of via e-mail (hermineveltkamp67@gmail.com). Het inschrijfgeld ontvang ik graag uiterlijk 20 maart ’18, bijgeschreven op bankrek.nr. NL29ABNA048.67.26.347 t.n.v. Hermine Veltkamp, o.v.v. ‘workshop Enno Voorhorst’ .

Bij afzeggingen tot 2 weken voor de workshopdatum wordt het volledige bedrag gerestitueerd. Bij afzeggingen tot 1 week voor de workshop wordt de helft van het bedrag gerestitueerd. Bij afzeggingen in de week voorafgaand aan de workshop wordt -ivm voorbereidende en logistieke kosten- geen restitutie verleend.